Τρόποι αποστολής

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με τη χρήση της υπηρεσίας Γενική Ταχυδρομική courier ή με την χρήση κάποιας μεταφορικής εταιρείας ανάλογα τον όγκο του δέματος και την περιοχή.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 14:00 επεξεργάζονται αυθημερόν, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους εντός 24-48 ωρών στην Ελλάδα.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές και ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) και τις ημέρες παράδοσης.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται την προσεχή Δευτέρα.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε από την Κύπρο μέχρι την Τετάρτη στις 14:00, επεξεργάζονται αυθημερόν, επιτυγχάνοντας της παράδοσή τους μέχρι την προσεχή Παρασκευή. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε από την Κύπρο μετά την Τετάρτη στις 14:00, επεξεργάζονται αυθημερόν, αλλά παραδίδονται από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών την μεθεπόμενη Παρασκευή.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 08:30 έως τις 16:30.

Κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ισχύουν τα εξής:

 • Παραγγελίες αποστέλλονται μέχρι και 24/12 και από 27/12 έως και 31/12.
 • Για Αθήνα και Θεσσαλονίκη η παράδοση γίνεται σε 24 ώρες αρκεί η παραγγελία να έχει σταλεί πριν τις 14:00 της προηγούμενης ημέρας, ως εκ τούτου
  — παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 14:00 της 23/12 ή της 30/12 θα παραδοθούν την 24/12 και 31/12 αντίστοιχα
  — παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 14:00 της 23/12 ή της 30/12 θα παραδοθούν την 28/12 και 4/1 αντίστοιχα

Κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα ισχύουν τα εξής:

 • Παραγγελίες αποστέλλονται μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη στις 14:00.
 • Για Αθήνα και Θεσσαλονίκη η παράδοση γίνεται σε 24 ώρες αρκεί η παραγγελία να έχει σταλεί πριν τις 14:00 της προηγούμενης ημέρας, ως εκ τούτου
  — παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 14:00 της Μεγάλης Πέμπτης παραδίδονται Μεγάλη Παρασκευή
  — παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 14:00 της Μεγάλης Πέμπτης θα παραδοθούν από την Τετάρτη του Πάσχα και μετά.

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Έξοδα Αποστολής:

Για αποστολή της παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα ισχύουν τα εξής:

— Για αγορές άνω των 49,00€, η αποστολή γίνεται δωρεάν.
— Για αγορές κάτω των 49,00€ και ανεξαρτήτως βάρους η επιβάρυνση για αποστολή είναι 2,90€ .

Για αποστολή της παραγγελίας στην Κύπρο ισχύουν τα εξής:

— Για αγορές άνω των 100,00 € και βάρος έως 10 κιλά, η αποστολή γίνεται δωρεάν.
— Για αγορές κάτω των 100,00 € και βάρος έως 5 κιλά η επιβάρυνση για την αποστολή είναι 8,00€

Η επιπλέον χρέωση, εφόσον υπάρχει, προστίθεται στο συνολικό κόστος και την βλέπετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση info@wizbox.gr, για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής.