Η ομάδα μας

Η ιστορία μας ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, το 1991, όπου μία ομάδα ανθρώπων με όρεξη και μεράκι οραματίστηκε να αλλάξει την αγορά παιχνιδιών στη χώρα μας. Από τότε έγιναν πολλά, η εταιρία μεγάλωσε, αλλά ποτέ δεν έχασε τον στόχο της να βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές και να τους υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

Σήμερα, η wizbox έχει ενώσει μια έμπειρη ομάδα ανθρώπων που με τις δεξιότητες, την αφοσίωση, το πάθος και τον ενθουσιασμό έχουν στόχο να κάνουν την εταιρεία ένα σημαντικό φορέα παροχής συλλεκτικών αντικειμένων και παιχνιδιών.

Είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε στους συλλέκτες μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με νέες παραλαβές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Χιλιάδες προϊόντα, πάντα σε άμεση παρακαταθήκη μπορούν να σταλούν αυθημερόν στους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών επιχειρώντας μέσω της καινοτομίας και της προηγμένης τεχνολογίας.

Αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα και ιδέες και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Διαρκώς αναπτυσσόμαστε ώστε να εκπληρώνουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη και είμαστε ανοικτοί να ακούσουμε τις δικές σου ιδέες και προτάσεις.

Αν είσαι παθιασμένος με όλα όσα είμαστε εμείς παθιασμένοι, ακολούθησε την ομάδα μας, και μοιράσου μαζί μας την επιτυχία του αμοιβαίου στόχου που οραματιζόμαστε.

CLOSE
CLOSE