Βασικά δικαιώματα πολιτών

Εκτιμούμε το απόρρητό σας και θέλουμε να κατανοήσετε τις επιλογές και τον έλεγχο που έχετε στις πληροφορίες σας σχετικά με το Wizbox. Για να βοηθήσουμε να καταλάβετε αυτές τις επιλογές και να σας δώσουμε αυτόν τον έλεγχο, σήμερα αναγγέλλουμε κάποιες αλλαγές στις πολιτικές του  wizbox, συμπεριλαμβανομένων των Όρων Χρήσης, της Πολιτικής Απορρήτου και της Πολιτικής Cookies & Παρόμοιων Τεχνολογιών.

Αυτές οι αλλαγές θα ισχύουν για τους υπάρχοντες χρήστες των υπηρεσιών μας από τις 25 Μαΐου 2018. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τους ενημερωμένους Όρους χρήσης.

ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

1. Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα δεδομένα: Έχετε περισσότερη και σαφέστερη ενημέρωση κατά τη συλλογή των δεδομένων για την επεξεργασία τους και το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά.

2. Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν.

3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Δικαιούστε να εξασφαλίζετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τον περιορισμό της επεξεργασίας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

4. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ιδίως όταν πρόκειται για κατάρτιση «προφίλ» ή για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

5. Δικαίωμα στη λήθη: Όταν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία και διατήρηση προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν τηρούνται για κάποιο συγκεκριμένο νόμιμο και δηλωμένο σκοπό.

6. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Δικαιούστε να λάβετε ή να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, σε μηχαναγνώσιμη μορφή, από έναν υπεύθυνο επεξεργασίας σε άλλον υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εφόσον το επιθυμείτε.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μετά τις 25 Μαΐου 2018, αναγνωρίζετε την ενημερωμένη μας Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συμφωνείτε με τους υπόλοιπους ενημερωμένους Όρους Χρήσης.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της ομάδας του wizbox.

CLOSE
CLOSE