Νέος κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το www.wizbox.gr ακολουθώντας τους κανόνες της Νομιμότητας, έτσι όπως αυτοί διαμορφώνονται από το νέο πλαίσιο, σας προτρέπει να επικαιροποιήσετε την επικοινωνία μας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ασκήσετε τα νομικά σας δικαιώματα βάσει του νέου κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Από 25 Μαϊου 2018 απαιτείται πλέον από τον καθένα που λαμβάνει email από κάθε επιχείρηση, να επιβεβαιώσει και να ελέγξει ΞΑΝΑ την εγγραφή του.

Η επιβεβαίωσή αυτή αφορά:
⦁ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αποστολή ενημερωτικών email (newsletter) στη διεύθυνση email με την οποία κάνατε εγγραφή, που αφορούν προϊόντα της εταιρίας μας.
⦁ Σε καμία περίπτωση τα email αυτά δεν χρησιμοποιούνται για κάποιον άλλο σκοπό ή δίνονται σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ή εταιρία.
⦁ Μπορείτε πολύ εύκολα και όταν το επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα μας. Σε κάθε μας email θα υπάρχει ευκρινώς το πεδίο διαγραφής.
⦁ Ακόμα μπορείτε να διαγραφείτε αποστέλλοντας email στο ⦁ info@wizbox.gr ή τηλεφωνώντας στο 0030 2310797305.
⦁ Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ξεκινά στις 25 Μαιου 2018.Αν μέχρι τότε δεν έχετε απαντήσει θετικά, αυτόματα δεν θα συμπεριλάβουμε το email σας στη λίστα μας.

CLOSE
CLOSE